Home     Ruimte voor zelfsturing      Kansen door zelfsturing     Ruimte voor zelforganisatie      Voorbeelden van zelforganisatie    Diensten    Contact
 
____________________________________________________________________________________________________________________________________
Organisatiescan                   
 
Wilt u weten waar u met uw organisatie staat? Voor het snel en doeltreffend bepalen van het verbeteringspotentieel in uw organisatie, heb ik de Organisatiescan ontwikkeld.
 
Organisatie Advies     
 
Wilt u ondersteuning bij het realiseren van de voordelen van zelfsturing en zelforganisatie in uw organisatie? Voor advies hierover kunt u gebruik maken van mijn expertise en ervaring. Voor grotere projecten werk ik samen met gerenommeerde adviesburo's.
 
 Interim-management
 
Heeft u behoefte aan daadkrachtige implementatie? Dan kan ik als interim-manager zorgdragen voor het doorvoeren van de noodzakelijke verbeteringen.
 
 Gastspreker
 
Wilt u uw managementteam of uw medewerkers inspireren? Dan kunt u mij vragen om een inspirerende presentatie te verzorgen over de werking en voordelen van zelfsturing en zelforganisatie.
 
 Kennisdeling
 
Heeft u een visie of praktijkervaringen die ook voor anderen interessant zijn? Als redacteur van InnovatiefOrganiseren, onderdeel van ManagementSite, kan ik zorgen dat uw inzichten met een relevante doelgroep gedeeld worden.
 
 
___________________________________________________________________________________________________________________________________
Eric Alkemade Organisatie-Advies